آرشیو اخبار دانشکده تغذیه

قرارگاه مجازی اعزام نیروی متخصص به مناطق محروم راه اندازی شد

قرارگاه مجازی اعزام نیروی متخصص به مناطق محروم راه اندازی شد

با همکاری هسته توانمندسازی حرکت های جهادی و بنیاد ملی نخبگان، قرارگاه مجازی اعزام نیروی متخصص به مناطق محروم راه اندازی شد.
این قرارگاه، پایگاهی است که با هدف ارتباط میان جهادگران و گروه های جهادی باسابقه و متجرب، در کشور ایجاد شده است. ویژگی برجسته این گروه های جهادی، مواجهه تخصصی و هوشمندانه آنها با مشکلات مناطق کم برخوردار و محروم کشور است.

پنجشنبه 31 تير 1395
واگذاری مسئولیت بازنگری کوریکولوم آموزشی مقطع دکترای تخصصی علوم تغذیه به دانشگاه علوم پزشکی تبریز- دانشکده تغذیه و علوم غذایی

برگزاری نخستین همایش کشوری کارگروه "توسعه و تعالی علوم تغذیه" در مشهد مقدس

واگذاری مسئولیت بازنگری کوریکولوم آموزشی مقطع دکترای تخصصی علوم تغذیه به دانشگاه علوم پزشکی تبریز- دانشکده تغذیه و علوم غذایی

نخستین همایش کشوری کارگروه "توسعه و تعالی علوم تغذیه" در23 و 24 تیرماه سالجاری در مشهد مقدس برگزار شد. این همایش که با حضور جمعی از متخصصان، صاحبنظران و پیشکسوتان علم تغذیه متشکل از دبیران بورد تخصصی و فوق تخصصی تغذیه، معاون مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، معاون مدیر نظارت بر مواد غذایی سازمان غذا و دارو، رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و نیز نمایندگانی از دانشگاه های علوم پزشکی تهران، تبریز، ایران و سایر دانشگاه های علوم پزشکی از سراسر کشور در محل تالار اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد در راستای تعالی رشته علوم تغذیه در کشور و با برنامه ریزی جهت برطرف سازی نقاط ضعف کوریکولوم های آموزشی رشته تغذیه در تمام مقاطع، تعیین ظرفیت های استانها درخصوص ایجاد رشته و پذیرش دانشجو و نیز برنامه ریزی استراتژیک در خصوص تعالی رشته تغذیه و راه اندازی رشته های وابسته به علوم تغذیه و ارائه خدمات تغذیه ای در طرح تحول سلامت تحقق یافت.

چهارشنبه 30 تير 1395
جلسه هم اندیشی ریاست دانشکده با کارکنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار گردید.

جلسه هم اندیشی ریاست دانشکده با کارکنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار گردید.

در ادامه نشست های صمیمانه کارکنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی با ریاست محترم دانشکده، جلسه هم اندیشی و تبادل نظر از ساعت 10 الی 12:30صبح مورخ 22 تیرماه 95 در اتاق جلسات دانشکده برگزار گردید

چهارشنبه 23 تير 1395
برگزاری جلسه‌ی دفاع پایان نامه‌ی خانم سهیلا دوانقی با عنوان

برگزاری جلسه‌ی دفاع پایان نامه‌ی خانم سهیلا دوانقی با عنوان " اثرات مکمل یاری جداگانه و توأمان اسیدهای چرب امگا- 3 و عصاره ی گل محمدی بر دیسمنوره اولیه ".

جلسه‌ی دفاع از پایان نامه‌ی خانم سهیلا دوانقی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه با عنوان " اثرات مکمل یاری جداگانه و توأمان اسیدهای چرب امگا- 3 و عصاره ی گل محمدی بر دیسمنوره اولیه " در روز چهارشنبه مورخه‌ی 95/4/23 در محل آمفی تئاتر دانشکده‌ی تغذیه و علوم غذایی با حضور اعضای محترم هیئت علمی، و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی برگزار گردید.

چهارشنبه 23 تير 1395
خدمتی جدید از خدمات آموزشی

خدمتی جدید از خدمات آموزشی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه ، بخش سما پیام نرم افزار خدمات آموزشی سما سامانه برای اولین بار با پیشنهاد کارشناسان آموزش این دانشگاه و با پیگیری های معاون محترم آموزشی بعد از عید سعید فطر مورد بهره برداری قرار گرقت.دانشجویان با ثبت نام در این بخش می توانند از آخرین رخدادهای آموزشی مربوط به خود از طریق سامانه پیام کوتاه اطلاع حاصل نمایند. از جمله خدمات قابل ارائه در فاز اول:
ورود به سیستم توسط کد کاربر ،ورود های ناموفق، اطلاع از ثبت موقت ودائم نمرات دانشجویان توسط اساتید در طول ترم،تغیر نمره، اطلاع از معدل نیمسال و کل ، اطلاع از عدم تشکیل کلاس ، اطلاع از تغییر برنامه کلاسی وامتحانی ، اطلاع از تائید پرداخت شهریه می باشد امید است در آینده نزدیک بخشهای جدیدی نیز به این مجموعه اضافه گردد
دانشجویان عزیز جهت استفاده از این سیستم می توانند به پروفایل شخصی خود در نرم افزار سما مراجعه نمایند.

دوشنبه 21 تير 1395
فراخوان طرح های پژوهشی در حیطه مطالعات کیفی

فراخوان مرکز مطالعات کیفی دانشگاه

فراخوان طرح های پژوهشی در حیطه مطالعات کیفی

با عنایت به اهمیت موضوعات پژوهشی با رویکرد کیفی، مرکز مطالعات کیفی (CQS) کلیه پژوهشگران را دعوت می نماید که طرح های پژوهشی خود را در راستای اولویت های پژوهشی دانشگاه با رویکرد تخصصی تحقیقات کیفی مانند پدیدار شناسی، تئوری زمینه ای، مردم نگاری، تاریخی، ترکیبی و یا سایر روش های کیفی، به این مرکز ارسال نمایند.

يکشنبه 20 تير 1395
فرا رسیدن عید سعید فطر و حلول ماه شوال برهمه مسلمانان مبارکباد

تبریک و تهنیت

فرا رسیدن عید سعید فطر و حلول ماه شوال برهمه مسلمانان مبارکباد

الهی! فطرمان را فاطر، ایمانمان را فاخر و روحمان را طاهر بفرما! فرا رسیدن عید سعید فطر را خدمت کلیه همکاران دانشکده تبریک و تهنیت عرض می نمائیم.

سه شنبه 15 تير 1395
مراسم دید و بازدید عید فطر هیأت رئیسه دانشگاه

شنبه مورخه 19 تیر برگزار خواهد گردید

مراسم دید و بازدید عید فطر هیأت رئیسه دانشگاه

احتراماً ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و تبریک پیشاپیش عید فطر و حلول ماه شوال به اطلاع می رساند مراسم دید و بازدید عید سعید فطر ا ...

دوشنبه 14 تير 1395
جلسه تحول و نوآوری بسته های آموزشی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار گردید.

تشکیل جلسه بحث و تبادل نظر در رابطه با بسته های تحول و نوآوری آموزشی

جلسه تحول و نوآوری بسته های آموزشی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار گردید.

جلسه تحول و نوآوری بسته های آموزشی در مورخه 95/4/14 در محل سایت کارشناسی ارشد دانشکده تغذیه و علوم غذایی با حضور اعضای محترم هیئت علمی و معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده تشکیل شد. در ابتدای این جلسه معاونت آموزشی دانشکده ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، توضیح مختصری در مورد مقدمات اولیه در خصوص بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی کشور ارائه نموده و به تشریح بسته های 12گانه پرداخته و محورهای چهارگانه و نیز اهداف تخصصی هر محور را خاطر نشان کردند. در ادامه جلسه همکاران محترم هیات علمی نظرات خود را در رابطه با بسته ها و عملیاتی کردن آنها مطرح و جهت همکاری در بسته های مربوطه اعلام آمادگی نمودند.

دوشنبه 14 تير 1395
اردوهای جهادی دانشگاهیان ویژه دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی

معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت برگزار می کند

اردوهای جهادی دانشگاهیان ویژه دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی

معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، اردوهای جهادی دانشگاهیان ویژه دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی را برگزار می نماید.

يکشنبه 13 تير 1395